23 jun

Verlenging annulering kerkdiensten en kerkelijke activiteiten tot 1 september a.s.

Beste gemeenteleden,

In navolging op de berichtgeving van 24 mei jl. over het annuleren van de kerkdiensten tot in ieder geval 1 juli a.s., het volgende:

Ondanks dat de RIVM-maatregelen per 1 juli a.s. verruimd worden, hebben het kerkbestuur en de kerkenraad besloten om de annulering van de kerkdiensten in het kerkgebouw te verlengen tot in ieder geval 1 september a.s., dit geldt ook voor alle andere kerkelijke activiteiten. 

Door onvoorziene tegenvallers wat betreft de conditie van het kerkgebouw lukt het niet om de kerk op tijd in orde te maken. De GKPM vindt het belangrijk om haar verantwoordelijkheid te nemen ten aanzien van veiligheid en zorgvuldigheid en is daarom tot bovenstaande beslissing gekomen.

We beseffen dat we veel van u als gemeente vragen. We bidden en vertrouwen erop dat ondanks dit alles we toch als kerk aanwezig kunnen blijven door het verzorgen en volgen van de wekelijkse online diensten (via onze website, Facebook of per mail), door goed op elkaar te passen en voor elkaar te bidden en door het geven van financiële bijdragen in de vorm van collecte of gift.

Wij hopen u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Mocht u naar aanleiding hiervan nog vragen en/of opmerkingen hebben, dan kunt u contact opnemen met een van de kerkenraadsleden. 

Wij wensen u kracht, hoop, vertrouwen en Gods zegen toe.

Het kerkbestuur en de kerkenraad van de GKPM

13 jun

Liturgie/korte dienst door ds. Akihary-Tehupuring 14 juni 2020

Beste gemeenteleden,

Voor zondag 14 juni heeft ds. Akihary-Tehupuring de liturgie voorbereid met als thema ‘Gods kracht faalt nooit – Kekuatan Allah tidak pernah gagal’ en schriftlezing Filippenzen 4 : 13. In de bijlage vind u de liturgie, tevens heeft ds. Akihary-Tehupuring de dienst ingesproken.

Wij wensen een ieder een goede dienst en een gezegende zondag.

De kerkenraad van de GKPM

Liturgie
Ingesproken dienst