03 apr

Annuleren kerkdiensten en kerkelijke activiteiten tot 1 juni a.s.

Beste gemeenteleden,
De maatregelen die de Nederlandse regering de afgelopen week hebben afgekondigd rondom de Corona-crisis zijn niet mis. De GKPM conformeert zich uiteraard aan het landelijk beleid rondom de bestrijding van het Corona-virus. Tevens word er opgeroepen om alle sociale contacten te vermijden indien deze niet noodzakelijk zijn tot 1 juni. Hiermee rekening houdend en in navolging op ons bericht van 19 maart jl. moeten we helaas beslissen dat:

tot 1 JUNI a.s. alle diensten, op zondag (incl. het Avondmaal op 26 april), én op ook de Christelijke dagen als Goede Vrijdag, Pasen, Hemelvaart en Pinksteren, en alle andere kerkelijke activiteiten (incl. de repetities van de zang- en mannenkoor, de catechisatie en de zondagsschool)worden geannuleerd en dus geen doorgang vinden.

Uiteraard betreuren wij het dat de komende diensten geen doorgang kunnen vinden maar gezien de recente ontwikkelingen was geen andere keuze mogelijk. Wij rekenen op uw begrip hiervoor.
Nu vrijwel al onze kerkelijke activiteiten zijn stilgelegd en onze kerkdiensten geannuleerd zijn, verzorgen wij, met hulp van verschillende voorgangers, wekelijks overdenkingen. De overdenkingen zijn bedoeld om thuis te lezen, te beluisteren en/of te bekijken, te bidden of te zingen aan tafel of op een ander moment, voor jezelf of samen met het gezin.We blijven zoeken naar manieren waarop we onder deze bijzondere omstandigheden toch als kerk aanwezig kunnen zijn.
Mocht u behoefte hebben aan pastorale ondersteuning, dan kunt u contact opnemen met onze ouderling, mevrouw Joyce Latupasinalo via info@gkpm.nl of 0118 – 43 03 85. We kunnen dan overleggen in welke vorm er pastorale ondersteuning gegeven kan worden, rekening houdend met de RIVM-richtlijnen rondom het Corona-virus.
Wij hopen u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Mocht u naar aanleiding hiervan nog vragen en/of opmerkingen hebben, dan kunt u contact opnemen met een van de kerkenraadsleden. 
In deze moeilijke periode wensen wij u kracht, hoop, vertrouwen en Gods zegen toe.
Het kerkbestuur en de kerkenraad van de GKPM

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *