22 okt

Informatie kerkdienst zondag 25 oktober om 13.00

Beste gemeenteleden,

De kerkenraad wilt u informeren dat de dienst van a.s. zondag 25 oktober om 13.00 uur zal plaatsvinden, ds. Akihary-Tehupuring zal voorgaan in deze dienst.De kerkzaal is ingericht volgens de richtlijnen van de RIVM.De kerkdienst zal worden uitgevoerd met aangepaste liturgie. In de samenkomst op zondag zal er:

  • Geen ruimte zijn voor samenzang voor zowel de gemeente als voor de koren
  • Collectegeld kunt u bij binnenkomst in de kerkzaal in de speciaal daarvoor bestemde collectezak doen.

In de bijlage vind u de regels van het gebruik van de kerk, deze is opgesteld door de Beheercommssie. Wij verzoeken u om deze goed door te nemen voordat u de dienst bijwoont.Vanwege de RIVM-maatregelen kunnen er een beperkt aantal kerkbezoekers (maximaal 30) in de kerk toegelaten worden. Indien u de dienst van a.s. zondag 25 oktober wilt bijwonen, verzoeken wij u om u, vóór zaterdag 24 oktober 18.00 uur, op te geven door een mail te sturen naar info@gkpm.nl of te bellen/appen naar 06 – 54 63 15 65 (Trees de Queljoe).

Bij deelname aan de kerkdienst wordt u verzocht om de aanwijzingen van de kerkenraad op te volgen.

U zult naar uw zitplaats worden begeleidt. De inrichting van de kerkzaal is zodanig dat we uw vaste zitplaats, de plaats waar u gewend bent te zitten, niet kunnen aanbieden.

Bent u 70 jaar of ouder of hebt u een kwetsbare gezondheid? Wees extra voorzichtig. Het kan verstandig zijn om thuis te blijven.

Mocht u nog vragen hebben dan kunt u zich wenden tot een van de kerkenraadsleden.Vertrouwende u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.

De kerkenraad van de GKPM

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *