22 dec

Belangrijke mededeling t.a.v. de kerkdiensten i.v.m. lockdown

Beste gemeenteleden,

Zoals de meesten van u wel weten, heeft de overheid onlangs een harde lockdown aangekondigd vanwege de pandemie. 

We hebben de afgelopen weken enorm geworsteld met de beslissingen die we t.a.v. de kerkdiensten moesten nemen. Maar vanwege de lockdown die recent is afgekondigd heeft het bestuur en de kerkenraad besloten om alle diensten in de kerk per direct te annuleren tot in ieder geval 14 januari a.s.

Uiteraard betreuren wij dit, juist in deze periode van Kerst en Oud & Nieuw, maar gezien de recente ontwikkelingen zien wij geen andere keuze. Wij rekenen op uw begrip hiervoor.

Wij zullen de geannuleerde diensten in samenwerking met de verschillende predikanten vervangen door online diensten zoals u dat van ons gewend was in de lockdown eerder dit jaar. Hierover word u per mail, via de website of Facebook geïnformeerd.

We beseffen dat van een ieder van ons veel gevraagd wordt. Mocht u naar aanleiding hiervan nog vragen en/of opmerkingen hebben, dan kunt u contact opnemen met een van de kerkenraadsleden. 

Laten we goed op onszelf en elkaar passen en deze periode biddend en in vertrouwen tegemoet gaan. In deze moeilijke periode wensen wij u kracht, hoop, vertrouwen en Gods zegen toe.

Kerkbestuur en kerkenraad GKPM