26 okt

SPECIALE JUBILEUM KERKDIENST

Ter gelegenheid van het 50 jarig Jubileum GKPM is er op zaterdag 16 november a.s. om 14.00 uur een speciale kerkdienst in O-Souburg. Deze dienst wordt voorgegaan door ds. Ruff. Wij nodigen u graag uit om dit jubileum samen met elkaar te vieren. Voor de goede orde en i.v.m. de catering verzoeken wij u dringend om u aan te melden via ons e-mailadres 50jaargkpm@gmail.com. En vermeld graag met hoeveel personen u wilt komen. Uw aanmelding dient uiterlijk vrijdag 8 november in ons bezit te zijn. Geeft u zich dus vooral tijdig op. Met vriendelijke groeten, Werkgroep 50 Jaar Jubileum GKPM.

14 okt

Busreis kinderen GKPM naar Volkel

Op zaterdag 14 september jl. was het dan eindelijk zover. Tussen 8 en 8.15u verzamelden iedereen, die meegingen, zich bij de kerk. Na een kort gebed in de kerk, zijn we in de bus gestapt en klokslag 8.30u reden we weg uit Oost-Souburg, uitgezwaaid door een aantal ouders, opa’s en oma’s. Na een zeer vlotte reis met een korte tussenstop halverwege Brabant kwamen we nog voor 11u in Volkel bij BillyBird Park Hemelrijk aan. Het is een niet zo heel bekend park, maar iedereen vermaakte zich prima. Er is een grote speeltuin, achtbaan, helihaven, bootjesglijbaan, klimberg etc. en bovendien was het heerlijk weer, de zon scheen volop de hele dag. In de middag hebben een aantal kinderen zelfs nog gezwommen in het strandbad. We waren met ruim 25 man, dus overal in het park waren we wel te vinden. De begeleiders c.q. ouders hebben vanaf een terrasje, genietend van de zon, een oogje in het zeil gehouden. Rond een uur of 16u zijn we weer moe en voldaan de bus ingestapt en richting Roosendaal gereden, daar hebben we met z’n allen bij De Beren gegeten. Een prima gelegenheid om met een grote groep te eten. Daarna zijn we huiswaarts gereden, om 19.30u reden we Oost-Souburg in waar de bus ons weer bij de kerk heeft afgezet. Na de dag af te hebben gesloten met een gebed in de kerk, is iedereen moe en voldaan naar huis gegaan.

Het was een gezellige en zonnige dag, en een leuke eerste activiteit ter gelegenheid van het 50 jaar bestaan van onze kerk!