09 apr

Overdenking/korte liturgie Goede Vrijdag 10 april door ds. Manuputty

Beste gemeenteleden,

Voor de Goede Vrijdag heeft ds. Manuputty een korte liturgie/overdenking gemaakt die een ieder thuis kan lezen, bidden en zingen voor uzelf of samen met het gezin. In het vorige bericht hebben we u gevraagd om het e.e.a. voor te bereiden, zoals de kaars, bloem, kruis en het gebedsbriefje.

  • We verzoeken een ieder om samen ds. Manuputty en de kerkenraad de overdenking thuis te doen op Goede Vrijdag 10 april om 17.00 uur.
  • Schrijf de inhoud van het gebed (doa syafaat) duidelijk op papier en vergeet niet op te schrijven voor welke groep medewerkers (het team van doktoren en medisch personeel, het schoonmaakpersoneel, medewerkers in de supermarkt, medewerkers die zorgen voor transport van middelen, de overheid en de politie) u gaat bidden.
  • Lees, zing en bid met behulp van de overdenking/korte liturgie van ds. Manuputty
  • Nadat u de overdenking thuis heeft gedaan, maak een foto van uw gebedsbriefje te midden van de kaars, bloem en kruis en plaats dit op onze groep ‘Gereja Kristen Protestan Maluku – GKPM’. Indien u geen lid bent van Facebook, dan kunt u uw foto sturen naar info@gkpm.nl of via Whatsapp van Angela 06-50512166. 

Het zal de nodige inspanning kosten maar we hopen dat iedereen meedoet! Ondanks dat een ieder thuis zit, laten we Goede Vrijdag samen in verbondenheid doorbrengen.

Gods zegen,
De kerkenraad van de GKPM

Orde van Goede vrijdag dienst

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *