30 mei

Luisterdienst Pinksteren 31 mei door ds. Manuputty

Beste gemeenteleden,

Voor Pinksteren heeft ds. Manuputty de liturgie/overdenking voorbereid met als thema ‘Het leven van de eerste gemeente / Cara hidup jemaat mula-mula’ en schriftlezing uit Handelingen / Kisa Parah Rasul 2 : 41 – 47. In de bijlage vind u de luisterdienst in drie delen

  1. Votum & groet tot en met de schriftlezing
  2. Preek
  3. Voorbeden gebed tot en met zegen

Wij wensen u veel inspiratie uit de overdenking van ds. Manuputty.

Het kerkbestuur en de kerkenraad wensen u en uw dierbaren een gezegend Pinksteren!

24 mei

Verlenging annulering kerkdiensten en kerkelijke activiteiten tot 1 juli a.s.

Beste gemeenteleden,

In navolging op de berichtgeving van 3 april jl. over het annuleren van de kerkdiensten tot in ieder geval 1 juni, het volgende:

Momenteel zijn de geldende maatregelen nog steeds onveranderd. De plannen wat betreft de RIVM-maatregelen volgend, bestaat de mogelijk dat de maatregelen per 1 juli aangepast (lees: ruimer) worden. Uiteraard alles onder voorbehoud. 

Hiermee rekening houdend hebben we, kerkbestuur en kerkenraad, besloten om de annulering van de kerkdiensten in het kerkgebouw te verlengen tot in ieder geval 1 juli a.s., dit geldt ook voor alle andere kerkelijke activiteiten. De maand juni zullen we gebruiken om de kerk in orde te maken zodat, onder voorbehoud dat de maatregelen het toelaten, de kerk per 1 juli weer geopend kan worden voor de kerkdiensten en andere kerkelijke activiteiten.

Wij hopen u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Mocht u naar aanleiding hiervan nog vragen en/of opmerkingen hebben, dan kunt u contact opnemen met een van de kerkenraadsleden. 

Het kerkbestuur en de kerkenraad van de GKPM

20 mei

Dienst Hemelvaartsdag 21 mei ds. Akihary-Tehupuring

Beste gemeenteleden,

Voor Hemelvaartsdag 21 mei heeft ds. Akihary-Tehupuring de liturgie voorbereid met als thema ‘Jezus keert terug naar de hemel’ en schriftlezing Lucas 24 : 50-53. In de bijlage vind u de liturgie, tevens heeft ds. Akihary-Tehupuring de dienst ingesproken.

Wij wensen een ieder een goede dienst en een gezegende en zonnige Hemelvaartsdag.

De kerkenraad van de GKPM