29 jul

Onderhoud kerkgebouw Beth Cherem

Even een korte update rondom ons kerkgebouw.

De afgelopen weken is er hard gewerkt aan het onderhoud van ons kerkgebouw Beth Cherem o.l.v. de beheercommissie van de drie kerkgenootschappen GIM, NGPMB en GKPM. Met name ons BC-lid en gemeentelid Michael Carbo en zijn bedrijf MC Reiniging hebben hiervoor bergen werk verzet: grote schoonmaak van de nok tot aan de vloer, stoelen zijn gereinigd en voorzien van doppen onder de poten, verven van de kerkzaal, ontspanningsruimte en andere ruimtes, reiniging buitenkant van het gebouw, opruimen van het berghok, reiniging van het tapijt in de hal etc. etc. Eigenlijk teveel om op te noemen .. 

De komende weken worden de puntjes op de i gezet wat betreft schoonmaak, er komt nieuwe raamdecoratie en alles wordt nog ontsmet. 

18 jul

Overdenking/korte dienst ds. Manuputty 19 juli 2020

Beste gemeenteleden,

Voor zondag 19 juli heeft ds. Manuputty de liturgie/overdenking voorbereid met als thema ‘Jadilah cermin yang baik buat sesamamu’ en schriftlezing uit Het evangelie volgens Matteüs 7 : 1 – 5. In de bijlage vind u de luisterdienst in drie delen

  1. Votum & groet tot en met de schuldbelijdenis
  2. Schriftlezing en preek
  3. Voorbeden gebed en zegen

Wij wensen u een gezegende dienst en zondag toe.

De kerkenraad van de GKPM

12 jul

Liturgie/korte dienst door ds. Akihary-Tehupuring 12 juli 2020

Beste gemeenteleden,

Voor zondag 12 juli heeft ds. Akihary-Tehupuring de liturgie voorbereid met als thema ‘Op Zijn Woord gebouwd’ en schriftlezing Het Evangelie volgens Lucas 6 : 17 en 20 – 26. In de bijlage vind u de liturgie, tevens heeft ds. Akihary-Tehupuring de dienst ingesproken.

Wij wensen een ieder een goede dienst en een gezegende zondag.

De kerkenraad van de GKPM